BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 6 februari 2013

ALKALISKA-DIETEN


GÅ NER I VIKT MED ALKALISKA-DIETEN

Stilikoner som Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston, Kirsten Dunst och Victoria Beckham avslöjar nu deras senaste metod för att hålla sig i form. Kändiskvinnorna har hoppat på många bantningskurer under årens lopp och nu är den alkaliska dieten som gäller.
- Jag älskar den här hälsosamma kosten, skriver Beckham på Twitter.

Det började med Atkins-dieten 2004, South Beach-dieten 2007, Dukan-dieten 2011 och nu är det den alkaliska dieten som hyllas av Hollywoodeliten. Målet med dieten är att uppnå den optimala pH-balansen i kroppen med rätt kost som i sin tur medför viktminskning, men även ett mer balanserat inre.

En alkalisk kost innebär livsmedel rikt på vitaminer och mineraler; frukt, grönt, fullkorn, groddar, spenat, nötter, avokado, fisk, sojaprodukter, kokosvatten, naturliga sötningsmedel som Stevia och oliv- och linolja. Viktigt är att även få i sig rikligt med vatten.
Mejeriprodukter, kött och spannmål bör undvikas helt. Dessa produkter är syrabildande livsmedel som rubbar pH-värdet och kan ge upphov till tidigt åldrande, förhöjt blodtryck, viktuppgång och ojämn hormonbalans.

Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston, Kirsten Dunst och Victoria Beckham blev frälsta i den alkaliska dieten efter att ha läst boken "Honestly Healthy". Beckham rekommenderade även boken Twitter.
- Jag älskar den här hälsosamma kosten, skriver Beckham på Twitter.


Undvik
Rött kött
Mejeriprodukter
Socker
Läsk
Alkohol
Koffein
Choklad
Bröd
Kryddor

Tillåtna livsmedel
Sparris, fänkol, blomkål
Spenat, koriander, persilja
Grapefrukt, lime, citron
Päron, äpple,
Avokado, tomat
Lök, vitlök
Fikon, aprikoser, daddlar
Valnötter, mandlar och pekannötter
Kokosvatten, mandelmjölk
Sojaprodukter


Dieten lindrar
Huvudvärk
Uppblåsthet
Muskelvärk
Sömnlöshet

Elina Hasslund

0 kommentarer:

Fit for summer 2012

LilySlim Weight charts