Frukost:
2 dl yoghurt
½ banan
1 ägg
Mellanmål:
1 ägg
Lunch:
Kyckling/räkor
Spenat/brysselkål
Valfritt tillbehör såsom ris/potatis/pasta
Mellanmål:
½ banan
Valnötter och katrinplommon
Middag:
Kyckling/räkor
Spenat/brysselkål
Valfritt tillbehör såsom ris/potatis/pasta
Kvällsmål
Aprikoser
1 ägg
50g Katrinplommon 32,5 % vatten
100g Grönkål
100g Valnötter
100g Aprikoser torkade
100g Räkor kokta
100g Kycklingbröstfilé u skinn
30g Spenat
50g Brysselkål fryst
100g Banan
200g Mild Yoghurt ekologisk Naturell
180g Ägg kokt
Energifördelning
Protein: | 423 kcal, 23 E% |
---|---|
Kolhydrater: | 535 kcal, 29 E% |
Fett: | 863 kcal, 48 E% |
Totalt: | 1822 kcal |
1822,2kcal
102,4g
129,5g
92,8g
0g
11,7g
23,4g
42,8g
29,7g
1315,9µg188%
1mg 91%
1,7mg 131%
40,8mg 272%
3,1mg 258%
4,2µg 210%
186,3mg 248%
3,6µg 48%
22,8mg 285%
339,6µg 113%
1408,5mg235%
19,5mg130%
4131,8mg133%
824,4mg103%
408,1mg146%
1324,4mg
80,6µg 202%
7,6mg 109%
Med en kompletterande vitamintablett får jag fyllt upp B1 och D-vitaminet oxå.
0 kommentarer:
Skicka en kommentar